Si te instalojme nje antivirus pa pages

Përshëndetjeje unë jomë kushtrimi Nga ke kompjuter ne këtë video do t’ju tregojmë si kemi mundësi te instalojmë një Antivirus pa pagës. Ekzistojnë shumë antiviruse qe duhet te paguhen por jo te gjithë janë te nevojshme për kompjuterët shtëpiak, antiviruset te cilët kanë mbrojte me te madhe dhe qe kërkojnë licenca te regjistrimit nevojiten me […]

Comment tester l’efficacité de son antivirus (↓SUB Español↓)

Copyright © 2019 Geted Tabs Online. All rights reserved.